Rólunk

Cégünk 1990-ben alapult, folyamatosan fejlődő, komoly szakmai múlttal rendelkező családi vállalkozás. Fő tevékenységünk a fémszerkezet gyártása. Tulajdonosai 100%-ban hazai magánszemélyek, Ferenczy Imréné és Ferenczy Imre, akik 1974-ben kezdték pályafutásukat fémmegmunkáló kisiparosként. Gyártó üzemüket folyamatosan fejlesztették, kezdetben a Gödöllő környékbeli megrendelőket szolgálták ki, később országszerte ismertté vált. Ma már főleg nemzetközi piacra gyárt több multinacionális vállalat partnereként (LEAR Hungary Kft, SONY Hungária KFt, GE és Je-Vill Kft).


A huminsav tartalmú termékek gyártása mellet 2013-ban határozta el magát a cég.

Ekkor kutatások és engedélyeztetési procedúrák zajlottak le és mára már engedéllyel bíró termékek HUMIN POWER G és HUMUZOL gyártását is végzi.


Vállalkozásunk üzletpolitikájában a kezdetektől fogva a magas minőségi színvonal megtartása a legfontosabb követelmény. Hibás termék nem hagyhatja el üzemünk területét. A másik kiemelten fontos üzletpolitikai elvünk a pontosság és megbízhatóság. Vállalásainkat pontosan határidőre, az elvárt minőségben teljesítjük, ügyfeleink igényeit maximálisan igyekszünk kielégíteni. Ezen elveket tartjuk szem előtt az új, huminsav-tartalmú talajkondicionáló szerek gyártása és forgalmazása során is.

epulet